Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Su depoları, günlük ihtiyacımız olan suyu bizlere ulaştıran sistemlerdir. Pompalar ve diğerki çevre elemanlarıyla birlikte çalışır. Bu sayede en üst katlara bile rahatlıkla su gönderebilmektedir. 
Su depolarının kullanım alanları oldukça geniştir ve her mekanda rahatlıkla kullanabilmek için birçok çeşidi bulunmaktadır. Tüm su depolarının ortak özelliği suyu saklaması ve ihtiyaç halinde depolanan suyu gerekli yere ulaştırmasıdır. Her ne çeşit su deposu olursa olsun, içerisinde su bulundurduğu için mutlaka temiz ve hijyenik olması gerekmektedir. Aksi taktirde depo kirlenerek hastalık yayar bir hale gelir. Bu ise insan sağlığı açısından pek iyi bir durum olmadığından dolayı en kısa sürede çözülmesi gereken bir problemdir. Zaman kaybetmeden su deposu temizliği yaptırmanız,  sağlığınız için büyük bir önem taşımaktadır. 

Bizler Trakya Su Deposu olarak Çanakkale'de sunmuş olduğumuz profesyonel hizmetlerle müşterilerimizin yüzünde tebessüm bırakmayı başardık. Standartlara uygun bir şekilde sunduğumuz depo temizliği hizmetleri ile birçok müşterimize, detaylı ve uygun çözümler sunduk. Sizler de sorunlarınıza çözüm bulabilmeniz için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. 

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ