Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Su tanklarında, gündelik yaşantımızda sık kullandığımız ve ihtiyacımız olan su bulunmaktadır. Bakım ve temizlik işlemleri uygulanmayan su depoları, insan sağlığını tehdit edecek zararlı mikrop ve mikroorganizmaları bünyesinde barındırır. Bu zarar mikroorganizmalar suya karışarak onlarca kişinin hasta olmasına neden olabilir. Su depolarının kaliteli ve nitelikli suyu barındırabilmesi için periyodik bakım ve temizlik işlemlerinin yapılması şarttır. Depolarda uzun süre bekleyen su, zaman içerisinde toz, kir, korozyon ve tortu oluşmasına neden olur.
Periyodik bakımlar ile bu tür durumlar atlatılır ve depo ömrü uzatılır. Şebeke sularında klor bulunur ve bu klor su depolarında buharlaşarak deponun iç yüzeyine yapışır ve zamanla deponun paslanmasına sebep olur. Bu paslanmalar ise ilerleyen zamanlarda çürüme ve delinmeye yol açar. Bu da insan sağlığı için tehlikeli bir durumdur. Bu tür sorunların en kısa sürede giderilmesi gerekir. Aksi taktirde su deposunu kullanan onlarca kişi arasında hastalık yayılır. 

Su depoları üzerindeki vana, seviye göstergesi ve flatör gibi cihazların da bakımının yapılması gerekir. Aksi taktirde bu cihazlar da bozulabilir ve kullanılamaz hale gelebilir. Daha sağlıklı ve hijyenik su depoları için bu durumlarda gerekli işlemler uygulanmalıdır. 
Bizler Trakya Su Deposu Temizliği olarak Çorlu ve yakın çevresinde su deponuzun bakım, onarım ve temizlik işlemlerini yapıyoruz. Eğer sizler de su deponuznun bu tür ihtiyaçlarını gidermek istiyorsanız vakit kaybetmeden bizlerle iletişime geçebilir ve en uygun hizmeti alabilirsiniz. Su deposu tamiri konusunda deponuz için en etkili çözümler bularak sonuca ulaşmanızı sağlıyoruz.

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ