Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Evlerimizde, iş yerlerimizde ve daha birçok mekanda kullandığımız su depoları, temizlenip dezenfekte edilmediği zaman sağlığa zararlı pek çok mikroorganizmanın çoğalması için uygun ortamlar haline gelir. Dezenfekte edilmemiş ve temizlenmemiş su depoları, su kaynaklı kolera, tifo, ishal gibi birçok hastalığın ürediği bir mikrop yuvasına dönüşür.
Zararlı mikroorganizmalarla birlikte bu depolarda pas, kireç gibi tortular da oluşur. Ayrıca kirli depolarda zamanla oluşan klor kalıntıları, depodaki suyun kalitesini düşürür. 

Dezenfeksiyon, hastalığa yol açabilen özelliğe sahip olan mikroorganizma ve mikropların yok edilmesi işlemidir. Dezenfeksiyon işlemi ile sadece bu mikropları öldürmekle kalmaz, aynı zamanda kötü tat ve koku veren organik maddelerin de uzaklaştırılmasını sağlar. Onlarca hatta yüzlerce kişinin kullandığı bu su depolarının sağlıklı olması çok önemlidir. Hijyenik olmayan su depoları, insanlar tarafından uzun süre kullanıldığında hastalıkların hızlıca yayılmasına neden olur ve bu da sağlık açısından tehtid edici bir durum oluşturur. Böyle durumlarla hiç karşılaşmamak için su depolarınızın dezenfeksiyonunun tam ve periyodik bir şekilde yapıldığına dikkat edin. 

Apartman, site veya iş yeri gibi yerlerde bulunan ve yüzlerce kişinin kullanmakta olduğu su depolarının dezenfeksiyon işlemini yetkili ve profesyonel ekiplere bırakmanızı tavsiye
ediyoruz. Ekipmansız ve yetersiz teknik bilgi ile yapılmaya kalkışılan dezenfeksiyon işlemi kötü sonuçlara yol açabilir. Bu konu hakkında yeterli bilgi düzeyine sahip olmayan kişiler tarafından yapılan dezenfeksiyon işlemleri tamamen başarısız olmakla birlikte birçok kişinin bilinçsiz işlemler sırasında hayatını kaybetmiştir. Bu tür istenmeyen durumlarla karşılaşmamak adına dezenfeksiyon işlemlerini proofesyonel ekiplere bırakmalısınız.

Sizler de Çorlu ve yakın çevresinde su deponuzun dezenfeksiyon işlemi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Hazırda bekleyen ekibimiz ve teknolojik ekipmanlarımız ile sizlere 
en iyi su deposu dezenfeksiyonu hizmeti sunuyoruz.

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ