Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Su depoları, günlük ihtiyaçlarımızı karşılayan ve içerisinde su barındırılan depolardır. Günlük yaşantımızda kullandığımız ve hayatımızda önemli bir rolü bulunan su, su depolarında barındırılarak ilerleyen zamanlarda da kullanabilmemizi sağlar. Su depoları, birçok kişi tarafından kullanılabilir. Fakat bu toplu kullanımlarda hastalıklar hızlıca yayılabilir. Bunun önüne geçmek için su deposunun bakımları yaptırılmalıdır. Temizliği ve bakımı düzenli bir şekilde yaptırılmayan su depoları fiziksel ve kimyasal (paslanma, çürüme vb.) hasara neden olabilir. 

Şehir şebeke sularında klor bulunur ve bu klor su depolarında buharlaşarak üst kısımlara doğru ilerler. Üst kısımlarda bulunan metal aksanlara doğru ilerleyerek onların paslanmasına neden olur. Su deposunun bakımı yapılmadığı müddetçe pas aşağılara doğru yayılır ve depo paslanır. Paslanan depolarda, ilerleyen zamanlarda delinmeler görülür ve bu delinmeler geri  dönülmesi zor fiziksel hasarlara yol açabilir. 

Delinen ve yıpranan su depoları, insan sağlığı açısından tehdit edici unsurlar oluşturabilir. Bu depolar, kullanım esnasında birçok kez farklı sorunlarla karşılaşabilir. Hasar görmüş
sistemleri, çevredeki diğer sistemlere zarar vererek depoyu kullanamaz hale de getirebilir. Her şeyden önce, kullanacağınız su deposunu almadan önce sadece boyut ve şekil özellikleriyle değil, aynı zamanda hangi maddeden yapıldığı ve kullanım ömrünün ne kadar oludğunu da öğrenmeliyiz. Paslanmaz metalden yapılan su depoları, hijyenik kullanım sağlamakla birlikte uzun süreli kullanım ömrü de sağlamaktadır.

Eğer Çorlu'da su deponuzun bakıma ve tamire ihtiyacı varsa, bizlerle iletişime geçerek su deposu tamiri hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Alanında uzman olan çalışanlarımızdan oluşan profesyonel ekibimiz ve teknolojik ekipmanlarımız ile sizlere en iyi hizmeti veriyor, karşılığında da memnuniyetinizi kazanıyoruz. Bünyemizde barındırdığımız ekibimiz, sizlerin ihtiyaçlarına en etkili çözümü bulabilmek için çok çalışmaktadır.    

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ