Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Su depoları, uygun şartlarda koruma sağlamak ve daha sonra tekrar kullanabilmek için suyu muhafaza eden ürünlerdir. Bu yüzden su depolarının temiz tutulmaları önemlidir. 
Hijyen açısından uygun imkanları sağlamayan su depoları insan sağlığını doğrudan tehtdit ederek tehlikeli bir durum oluşturur. Su depoları; okullarda, hastanelerde, yurtlarda, özel
sağlık şirketlerinde ve su basıncının düşük olduğu binalarda kullanılmaktadır. Bu nedenle su depolarındaki sudan birçok kişi faydalanmaktadır. Su depolarında bulunan suyu onlarca kişi  kullandığından dolayı hastalıkların hızlıca yayılmasına neden olabilir. Söz konusu hijyen ve sağlık olduğunda riske girilmemeli ve su deposunun bakımlarını aksatmamalıyız. Hijyenik olmayan su depolarının uzun süre kullanımı sağlık açısından oldukça riskli durumlar meydana getirebilir.

Su deposunu uzun yıllar sağlıklı ve sorunsuz kullanabilmek için bakımları düzenli bir şekilde yapılmalı ve değiştirilmesi gereken parça ve sistemlerin en kısa sürede değiştirilmesi gerekir. Aksi  taktirde değiştirilmeyen parçalar ilerleyen zamanlarda bozularak çevre sistemlerin sağlıklı çalışmasına engel olacaktır. Su deposundaki sistemlerin hasar görmesi de, suyun kontrolsüz ve sağlıksız şekilde hareket  etmesine neden olur. 
Bizler Trakya Su Deposu Temizliği olarak su deponuzun temizlik ihtiyacını en kaliteli, güvenli ve hızlı bir şekilde karşılıyor, ilerleyen zamanlarda oluşabilecek sorunları göz önünde
bulundurarak planlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu sektörde hizmet vermeye başladığımız günden bugüne kadar geçen sürede her zaman en iyi hizmeti sunarak müşteri memnuniyeti kazandık, ilerleyen zamanlarda da aynı hassasiyeti göstererek Türkiye çapında en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.

Eğer sizler de su deponuzu sağlıklı ve hijyenik bir şekilde kullanmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Çorlu Su Deposu Temizliği hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Ekipmanlarımız ve yetkili ekibimiz ile Çorlu'da sizlere daima en iyi hizmeti veriyoruz.

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ