Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Kapakları olmayan ya da yanlış bir şekilde takılmış kapağa sahip olan depolarda kirlenme olasılığı çok yüksektir. Çünkü düzgün takılmayan depo kapakları, depo içerisine toz, bakteri ve haşere girmesine izin verir. İçerisine bakteri ve haşere giren depoların kullanımı ise oldukça risklidir. Bu yüzden sağlığı tehdit edecek durumlardan uzaklaşmak için su deposu temizliği şarttır. Su deposu temizliğini profesyonel ve yetkili bir firmaya yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır. 
Bizler Trakya Su Deposu olarak Edirne ve yakın çevresinde en kaliteli su deposu temizliği hizmeti vermekteyiz. Uzun yıllar bu sektörde kazandığımız tecrübelerle işimizi gerekli yetkilerle profesyonelce yapmaktayız. Bunun yanında kullandığımız kimyasallar ve teknolojik aletler ile depolarınızdaki her türlü sorunları ortadan kaldırıyoruz ve sağlıklı suyu sizlere en hızlı şekilde ulaştırıyoruz. 

Su deposu temizliği hizmetlerimizden yararlanmak için bizlerle iletişime geçmeyi unutmayınız. Çağrı merkezimize ulaşarak istediğiniz su deposu temizliği hizmeti alabilir veya bu konu hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. 

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ