Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Su depoları, uzun süre bakımsız kullanıldığı ya da kullanılmadığı müddetçe içerisinde bakteriler için uygun ortam oluştururlar ve bu da insan sağlığı açısından pek iç açıcı değildir. Bu gibi durumlarla bir daha hiç karşılaşmamak için dezenfeksiyon ve temizlik gibi işlemleri kapsayan su deposu bakımı işlemlerini yılda en az bir kere yaptırmanızı öneriyoruz. Daha kaliteli ve kullanılabilir su için su deposu temizlik işlemlerinin düzenli aralıklarla yaptırılmalıdır. Uzun süre bakımsız kullanılan su depoları ilerleyen zamanlarda bakteri yuvasına dönecektir ve içerideki paslanmadan dolayı suyun içeriği, yapısı ve tadı da değişecektir. Bu durum da insan sağlığını tehdit etmektedir. 
Daha sağlıklı ve kullanılabilir su için Lüleburgaz'da Trakya Su Deposu olarak sunduğumuz su deposu bakımı hizmetlerimizden yararlanabilir ve böylelikle detaylı çözüm üretmiş olursunuz.

Lüleburgaz'da da sunmuş olduğumuz Trakya Su Deposu Bakımı hizmetlerimizden yararlanmak için bizlerle iletişime geçebilir ve en iyi hizmetlerimizden yararlanabilir ya da bu konu hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.  

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ