Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Kişisel ve toplumsal sağlık açısından dikkat edilmesi gereken en önemli konu içme ve kullanma suyudur. Günümüzde birçok hastalığın yayılma hızını arttıran temel sebeplerden birisi de sudur. Gerek tüketme konusunda gerekse kullanma konusunda içerisinde bulundurduğu hastalıkları hızlı bir şekilde yayan suyun, barındırıldığı depoların oldukça temiz ve uygun olması gerekmektedir. Düzenli su deposu bakımlarıyla bu tür kötü sonuç verebilecek durumlardan uzaklaşılır. 
Deponuz hangi malzemeden yapıldıysa yapılsın (pvc membran, beton, fayans, fiber, sac veya metal, paslanmaz çelik vb.), zaman içerisinde kirlenecek ve içerisinde bulunduğu suya partiküller yayarak insanlar için tehlikeli bir durum meydana getirecektir. Böyle durumlarla hiç karşılaşmamak için Trakya Su Deposu olarak deponuzun temizliğini periyodik olarak yaptırmanızı öneriyoruz.
Bizler Trakya Su Deposu firması olarak Trakya'da su deposu temizliği hizmeti sunarak müşterilerimizin temiz suya ulaşmasını ve sağlıklı su kullanmalarını sağlıyoruz. Depolarınızı su bulundurması için uygun ve sağlıklı hale getiriyoruz. Böylelikle size de deponuzdaki suyu rahatlıkla kullanmak kalıyor. Sizler de Trakya'da firmamızın güvencesi altında deponuzun temizlik ihtiyacını karşılamak istiyorsanız bir an önce bizlerle iletişime geçmelisiniz. 

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ