Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Diş fırçalama, elleri yıkama, sebze ve meyveleri yıkama, çamaşır ve bulaşık yıkama gibi günlük işlerimizi gerçekleştirebilmek için suya ihtiyaç duyarız. İhtiyaç duyduğumuz suyu da su depolarından temin ederiz. Yani biz suyu kullanmadan önce su, bu depolarda saklanır. Suya ihtiyaç duyduğumuz zaman basınçlı sistemler ile su bize ulaşır. 
Su depoları, birçok farklı maddeden imal edilmekte olup çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. Bu çeşitlilik bize, suyu her alanda rahatlıkla ve sorun çıkarmadan kullanmamızı sağlar. Su depolarını hangi alanda kullanırsak kullanalım, eğer dezenfeksiyon işlemleri yapılmazsa geri dönülemez sonuçlara yol açabilir. Su, günümüzdeki yüzlerce hastalığın hızlıca yayılmasında öncülük etmektedir ve bu konuda oldukça dikkatli davranmalıyız. Dezenfeksiyon işlemleri uygulanmayan su depoları kısa süre içerisinde bakterilerin yuvası haline döner ve bakterilerin çoğalması için uygun ortam oluşturur. Ayrıca su deposunun yapısını bozarak fiziksel ve kimyasal (paslanma, aşınma vb.) olarak da depoya zarar verir. Fiziksel hasara uğrayan depolar ise dışarıdan gelecek herhangi bir etkene karşı korunmasız olur ve fare, yılan, haşere gibi canlıların depo içine girmesi olağandır. 
Bizler Tekirdağ'da vermiş olduğumuz su deposu dezenfeksiyon hizmetleri ile müşterilerimize daha sağlıklı ve uygun su depolarına sahip olmalarını sağlıyoruz. Bizlerle iletişime geçerek Tekirdağ ve çevresinde en kaliteli su deposu dezenfeksiyonu hizmetlerini alabilirsiniz. 

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ