Top

Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ

0 532 503 92 45
Su depoları, zaman içerisinde bir bakteri yuvası haline dönüşür. Kısa süre içerisinde ise su deposunun bazı yerlerine fiziksel ve kimyasal zarar vermeye başlar. Yosunlanma ve paslanma ile birlikte su deposunun iç yüzeyi aşınmaya başlar. Bu aşınmalar kimi zaman çatlaklara ve kırıklara neden olur. Bu kırıklar ise depo içine kedi, böcek ve fare gibi canlıların girmesine neden olur. Bu canlılar depo içerisindeki sistemin çalışmasına engel olabilir ve çevre sistemlere büyük zararlar verebilir. Bu durum ise başlı başına büyük bir sorundur ve müdahale edilmediği müddetçe insanlar için bir tehdit unsuru haline gelir. 
Eğer sizler de su deponuzun çalışmadığını ya da bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorsanız bizlerle iletişime geçmenizi öneririz. Uzman ekibimiz, kullanmakta olduğunuz su deposundaki sorunları çözmenize yardımcı olacak ve bu sorunlardan en kısa süre içerisinde kurtulmanızı sağlayacaktır. 
Trakya Su Deposu olarak Edirne'de vermiş olduğumuz su deposu tamiri hizmeti ile Trakya'da en çok tercih edilen firma haline geldik. Sunduğumuz hizmetlerden yararlanabilmek için çağrı merkezimizle iletişime geçebilir ve su deposu tamiri hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Hizmetlerimiz


Hızlı İletişim

Siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet verebileceğimiz iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir.

  • 0 532 503 92 45
  • [email protected]
  • Esentepe Mah. Real Tower Kat:7 Ofis: 50 Çorlu / Tekirdağ